If geeks love it, we’re on it

Howdy, Stranger!

You found the friendliest gaming & tech geeks around. Say hello!

The "Everything is Different" Vanilla feature and bug discussion

1343536373840»

Comments

  • SodaSoda Ann Arbor, MI Icrontian

    How could I have participated if the comments are...all new? (The "All New" never goes away even if I re-view the thread also)

  • LincLinc Bard Detroit, MI Icrontian

    @Soda said:
    How could I have participated if the comments are...all new?

    BAM. FIXT.

  • SodaSoda Ann Arbor, MI Icrontian

    @Linc said:

    @Soda said:
    How could I have participated if the comments are...all new?

    BAM. FIXT.

    Damn. Sick deployment pipeline. Web development OP. What was the problem out of curiosity?

  • LincLinc Bard Detroit, MI Icrontian
    edited May 2017

    @Soda said:
    Damn. Sick deployment pipeline. Web development OP. What was the problem out of curiosity?

    We optimized how that page is built and missed selecting some data in the new query that was needed to calculate that. It's actually been a filed issue for about a month and got merged last week, I just hadn't done a deploy since then.

    Soda
  • ZanthianZanthian Mitey Worrier Icrontian

    Mark all helium button seems to be borked.

  • GHoosdumGHoosdum Icrontian

    The button seems to have been broken for a while, but you can still mark everything helium by using the option on the gear menu in the top left under your username.

  • ardichokeardichoke Icrontian

    @Linc - When I navigate to the site over HTTP, it shows me as not logged in and fails to login. When I go to it over HTTPS, I am already logged in. Since you have a valid cert, you should probably just put an HTTP->HTTPS redirect in.

  • LincLinc Bard Detroit, MI Icrontian

    @ardichoke said:
    @Linc - When I navigate to the site over HTTP, it shows me as not logged in and fails to login. When I go to it over HTTPS, I am already logged in. Since you have a valid cert, you should probably just put an HTTP->HTTPS redirect in.

    You are correct. I've noticed this but been lazy about it. I was running HTTPS as a trial run and never finalized it.

  • UPSLynxUPSLynx Top EA shill, The Dean of Computer Graphics Redwood City, CA Icrontian
    edited 2 Feb

    Got a weird bug while bumping an old thread about Snuffie. I think it may have to do with the necro badge, or the flag on the post when updated in latest posts. I've attached a screenshot (error report in bottom left). This appeared when I clicked "Add comment". The comment still got posted, though. Despite this, the thread did not appear in the recent topics after refreshing.

    Linc
  • UPSLynxUPSLynx Top EA shill, The Dean of Computer Graphics Redwood City, CA Icrontian
  • LincLinc Bard Detroit, MI Icrontian
    edited 2 Feb

    That's definitely a conflict between our custom necro badge and how Vanilla's datetime handling has changed.

  • LincLinc Bard Detroit, MI Icrontian
    edited 12 Feb

    I fixed the 'necro' addon and deployed it. I also updated "Latest Comment" on all discussions so any that were missed should be bumped now.

    The "Mark All Viewed" broken button is removed. As always, the option in the gear by your avatar works for doing that.

    primesuspect
  • GnomeQueenGnomeQueen The Lulz Queen Mountain Dew Mouth Icrontian

    IC won't let me start a thread!

    "{ "Code": 403, "Exception": "You need the Garden.Community.Manage permission to do that.", "Class": "Gdn_UserException" }"
    is v. rude

  • LincLinc Bard Detroit, MI Icrontian

    @GnomeQueen said:
    IC won't let me start a thread!

    "{ "Code": 403, "Exception": "You need the Garden.Community.Manage permission to do that.", "Class": "Gdn_UserException" }"
    is v. rude

    I've sent out the patch for it. If it happens again, log out / in once to clear your permissions, but hopefully doesn't require that.

  • GnomeQueenGnomeQueen The Lulz Queen Mountain Dew Mouth Icrontian

    @Linc said:

    @GnomeQueen said:
    IC won't let me start a thread!

    "{ "Code": 403, "Exception": "You need the Garden.Community.Manage permission to do that.", "Class": "Gdn_UserException" }"
    is v. rude

    I've sent out the patch for it. If it happens again, log out / in once to clear your permissions, but hopefully doesn't require that.

    That worked, thank you Lord Lincoln.

  • AlexDeGruvenAlexDeGruven Not as tall as Bobby Tallbeer. Twilight Sparkle is overrated. Meechigan Icrontian

    I got that once recently as well. I know if I see it again to chalk it up to @Linc testing in prod.

  • LincLinc Bard Detroit, MI Icrontian

    @AlexDeGruven said:
    I got that once recently as well. I know if I see it again to chalk it up to @Linc testing in prod.

    It was a known bug that I hadn't deployed the patch to here yet.

  • _k_k P-Town, Texas Icrontian

  • LincLinc Bard Detroit, MI Icrontian

    I found what was doing this once and for all. Patch is now deployed.

    RyderAlexDeGruvenStraight_Man
Sign In or Register to comment.

The 5¢ Tour